Skip to content

Affiliates en marketing disclaimer

Moederdingen is een persoonlijke blog waar ik graag schrijf over praktische zaken, diensten en producten die handig zijn voor drukke moeders.

Om de kosten voor het onderhouden van de website te kunnen bekostigen, voeg ik in sommige blogs affiliate links toe van diverse websites en/of bedrijven. Wanneer je het product of de dienst koopt via de link, zul jij hier geen extra kosten aan ondervinden, maar ik ontvang dan wel een commissie van de (web)winkel of producent die het product of de dienst verkoopt. Ik beveel enkel producten en diensten aan, waar ik positief over ben en gebruik én die toegevoegde waarde bieden aan mijn lezers. Ik zal geen producten aanbevelen als ik er zelf niet achter sta. Wanneer een blog één of meer affiliate links bevat, dan maak ik dit herkenbaar aan het begin of aan het einde van de blogpost.

Het kan zijn dat ik voor een blogpost een samenwerking ben aangegaan met een merk, een PR-bureau of winkel om producten en diensten op mijn blog te beoordelen of te promoten via mijn sociale media-accounts, waarvoor ik betaald word. Alle beoordelingen die ik geef zijn eerlijk en nauwkeurig en ik zal geen product of dienst aanbevelen, tenzij ik het leuk vind en denk dat mijn lezers dat ook zullen doen. Wanneer er sprake is van een samenwerking, zal ik dit altijd duidelijk maken aan het begin of aan het einde van de blogpost.

Voor meer details over welke informatie er via de website wordt verzameld en hoe die informatie wordt gebruikt en beschermd, verwijs ik graag door naar mijn privacy- en cookiebeleid.